Friday, October 2, 2009

Berhari Raya Di Baitul Taqwa...

Gembira rasanya apabila ada teman2 sudi datang berhari raya di rumah... Kenapa gembira? Sebab tetamu datang bersama rahmat... Walaupun last minute Fadh baru plan nak datang ke rumah, still enjoy memasak apa adanya... Menu utamanya ialah bakso yang betul2 pure punya. Bukan yang jual kat kedai yang kadang2 rasa mcm bihun sup pun ade.... (",)

Thanks to mak, ckin dan tak lupa kepada abithareeq yang sudi membantu... Air manggo tu bancuhan abithareeq tau. Ni sedikit gambar yang sempat dirakam sebagai kenangan... Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin...

~Inilah bakso yang spesel tu... Kata mereka yang makan bermangkuk-mangkuk.... Hehehe~


~Bakso yang sedang menanti tetamu datang... Letak kuah yang panas, fuh, sangat sedap dimakan, tambahan pula di waktu hujan...~


~Ni wedges yang express... Sebab xtau nak hidang ape lagi =) ~


~Tak kesahla saya lupa nak hidang sosej ni... Padahal sudah siap digoreng...~



~Inilah antara tetamu yang hadir...
Terima kasih daun keladi, raya haji datang lagi...~

Thanks to Fadh, Zaza, Ajie, Neena, Kak Emi ( dan suami & Damia), Fizah, Wani, Taybah, Jamlah, Kak Yan, Hanim (dan dua org rumetnya)...

2 comments:

Fizah said...

sampai hati puan...kami terliur melihat sosej itu...hukhukhuk :D

HaziraH HussiN said...

salam..

nak baksooo jugak...!!!